Waxing it is!

Nieuw  geen ouderwetse harstechnieken meer maar waxing!
LYCON wax heeft wereldwijd een welverdiende reputatie en is de Crème de la Crème op het gebied van wax. LYCON is marktleider op het gebied van waxen en wordt alleen gebruikt in het top segment van schoonheidssalons. Bezocht door internationale modellen en beroemdheden.

LYCON wax bestaat uit de mooiste natuurlijke wax en bijenwas. Met de toevoeging van aromatische oliën levert dit de allerlekkerste wax waarmee je zelfs de kortste en stugste haren snel en effectief kunt waxen. (1mm!!) Zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. De wax is super elastisch en hecht makkelijk aan zeer korte haren voor een glad en lang resultaat. De zijde zachte hars biedt voedende en verzorgende voordelen voor een comfortabele behandeling en geeft de huid een glad en zacht gevoel. Bovendien kan de wax gebruikt worden op lage temperaturen. Wel zo comfortabel voor de te behandelen huid.

LYCON is de keus van professionals die kiezen voor kwalitatief hoogwaardige wax met essentiële ingrediënten. Lycon heeft een breed product portfolio geschikt voor elke klant, of deze nu een gevoelige huid heeft of fijn of hardnekkig haar.

Laat je nu waxen!
Of het nu gaat om gelaat – bikinilijn – oksel – of benen: waxing it is!